me2

Alla inlägg den 18 augusti 2010

Av Niffe & KM - 18 augusti 2010 20:29

Vart skulle du gömma digom du var en bettskena? Gick visst lite i sömnen inatt. Har haft skattjakt på jobbet också... Man får en ledtråd i datorn, går ner till arkivet, rotar runt i massa lådor, leds tillbaka till datorn och sen efter en timme kanske man hittat pappret man behöver. Kul att det är 50 papper då som ska fram!


Daten jag skulle på ikväll gömde sig visst också. Lite kasst att han inte hörde av sig i tid... En timme efter att han skulle vara klar på sitt möte messade jag och frågade vad som var på G, då får jag veta att vi inte kan ses. Kul att duscha, sminka sig och platta håret. Kommer vara sjukt het när jag går och lägger mig ensam inatt i alla fall. (Ja, du drar rätt slutsats... När jag är själv hemma orkar jag varken duscha eller äta. Sunk är stilen som gäller den här sommaren!)


Niffe och jag kompletterar nog varandra bra när det gäller dater, vi borde slå oss ihop. Inför de daterna jag varit på i år har jag varit negativ, och undrat vad det är för fel på honom. Niffe är tvärt om och har svarat med: "han är kanske mannen i ditt liv"! Bäst av tre då eller? Tillsammans borde vi hamna någonstans i mitten i alla fall och inte vara för optimistiska eller för pessimistiska.


//KM (Och daten skulle förresten vara med servitörpiloten)

Av Niffe & KM - 18 augusti 2010 11:17

Mörka moln drar in över stan men jag känner mig så jäkla tillfreds med livet! Pressresan gick riktigt bra, fått iväg en projektansökan och syrran ringer om roliga saker. Ibland flyter livet på och Livet är snällt och tar hand om en sådär som en snäll granntant (ungefär som Bråkmakargatans Tant Berg).


(Kolla in vad KM menar med Livet på http://me2.bloggplatsen.se/2010/08/02/3334928-livet-funkar/)


MEN! Jag har fortfarande ont i halsen och tanten på vårdcentralen tyckte minsann att jag kunde gå och ha ont i halsen en vecka till! Har det inte släppt då så hör av dig. Två och en halv vecka med halsont... och ingen träning. Inte superduperskoj direkt. Men utöver det så tackar jag Livet för att det tar hand om mig!


//Niffe



Ovido - Quiz & Flashcards