me2

Alla inlägg den 21 augusti 2010

Av Niffe & KM - 21 augusti 2010 10:50

KM packar väskorna och ger sig av till varmare breddgrader. Hoppas Niffe med lillebror dyker upp i veckan, annars blir jag nog bortgift med en liten turk. Perfekt att sitta och titta på Inte utan min dotter natten innan...


Men det ska bli gött att slipap regnet och vara lite ledig innan skolan börjar. Blir säkert något inläg om en stillsam hemmakväll antar jag.


Har hittat min semesterlåt för i år! Spankers – Sex On The Beach - Paolo Ortelli vs Degree Reloaded Edit


//KM

Av Niffe & KM - 21 augusti 2010 01:53

En händelserik kväll, fast det inte hände något. Det mesta var innuti mitt huvud...  Var på förfets hos en vän från Barca, bara nytt folk så det var kul. Pratade om vart vi var ifrån och vad vi hade gjort innan. Då visade det sig att de flesta av tjejerna där var från samma håla i Småland som mitt ex är ifrån. De kändesåklart honom och började prata om hur han såg ut och om hans kompisar. Mycket märkligt, särskilt som jag träffade honom som hastigast för några veckor sen när jag hälsade på Niffe.


Sen var det dags att diskutera vart vi skulle ut. "Tranquilo!" Jaha då börjar man fundera. Någon kan ju vara där... Typ P. Hur känner jag nu då? Det var ju ett tag sen. Vad skulle jag göra om han var där? Inga bra grejjer dök upp i huvudet så jag fattade ett moget beslut och åkte hem. Damn it! Varför kan jag inte släppa det?


Sen messade IT-teknikern hela kvällen också. Jag sa att Pustervik inte kändes så aktuellt ikväll, jag var inte sugen på lammkött liksom. Då svarade han så fyndigt att jag kunde ju ragag upp honom istället. Ganska skönt att jag inte jobbar med honom mer nu, hade kunnat bli olustigt snart...


Jawell... Några halvt onykra tankar fårn KM. Som inte alls är ledsen över att behöva åka från ösregnet imorn till Medelhavet och lite värme.

Ovido - Quiz & Flashcards