me2

Alla inlägg den 18 september 2010

Av Niffe & KM - 18 september 2010 13:02

I torsdags kan man ändå säga att jag träffade någon (pilotservitören), min status var helt enkelt dejtande. Så när jag spelade blackjack med en kompis och det sket sig totalt var det ju bara att räkna med liksom.Igår blev jag dissad och spelade lite Yatzy med samma vän och krossade honom totalt! Visst einte riktigt att kaarma jobbar så fort.


Hör och häpna! KM har träffat en störd kille... Skulle träffa pilotservitören igår kväll efter han jobb (typ mitt i natten alltså). Kände redan på kvällen att jag inte skulle palla det. Var en lång vecka med mycket i skolan och kände bara för en soft fredagkväll hemma. Så mr Lepricon kom förbi och vi åt middag och snackade skit. Messade daten att jag hängde med en kompis och nog inte kunde komma in till stan. Han svarade bara okej. (Tänkte att han kanske blev lite sur.)


En timme senare skickar han igen: "Jag tror nog inte jag vill att vi träffas mer i alla fall. Tack för i onsdags." Eeeh, okej?!? Det irriterade mig lite så jag frågade varför. Och då svarade han att han inte gillar att bli besviken, och inte blirsärskilt attraherad när någon ställer in en date. Är han 12 år eller?


Då bestämde jag mig för att vinna och skrev: det är en vän jag träffar typ en gång om året så det är lite svårt att dissa honom när han är i stan. Men jag orkar inte med krångel, så du har rätt. Vi ska nog inte träffas mer.


Hahaha! Då skickar han tillbaka hur fantastisk jag är och bla bla bla. Ringde mig 2 i natt, men jag svarade inte för jag sov.


Summan är: STÖRD!


//KM (singel, och glad för det)

Ovido - Quiz & Flashcards