me2

Alla inlägg den 25 september 2010

Av Niffe & KM - 25 september 2010 21:26

I vintras var det mjukiskläder, tofflor och soffan. That reminds me! När börjar På spåret?


I sommras var det Smirnoff Ice eller öl på balkongen.


I höst är det mina nya pyjamasbyxor, de stickade strumporna från berget i Turkiet och rödvin. (Får se hur bestående det blir, just nu är det faktiskt under tiden som jag gör i ordning mig för krogen, men det känns som en hit.)


//KM

Av Niffe & KM - 25 september 2010 11:18

Världens kanske någonsin längsta vecka... Satt i skolan 11-12 timmar varje dag. Så igår när vi inte orkade skriva mer och bestämde oss för att arbetet var klart, kände jag för att träffa andra människor och prata om andra saker. Då är det tur att man känner lite galna media/kommunikatörer också. På med klänning och guldskor och kände mig lite som en människa igen. 2 vodkalime redde ut ångesten för att jag inte var hemma och pluggade och sen var det bara full fräs.


Köttmarknad är nog ledordet. Lounge(s) på Avenyn, många AW:are som hängde, övervägande män. Nice! Förrutom att i allas blickar såg man bedömningen. Ja, nej, ja, nej. De flesta stod och pratade med sina vänner, men spanade hela tiden över huvudet på varandra.


Men det var roligt att bara mingla och prata med folk. A-C har hittat på en ny förolämpning; "jävla Sverigedemokrat"! Sa att det inte är helt ockej att sääga så till folk, att hon kommer få stryk en dag. Får väll se. Jag snackade med en kille ganska länge och fick för andra gången samma kväl höra: jaha, moderat. Det syns ju. Hur syns det?Och även om han var från Madrid och jag började sjunga Barca sånger, så ska han fixa en anställningsintervju åt mig! Ännu mer nice! Och han lovade att inte ringa av någon annan anledning, men det skulle ju inte skada heller.


//KM - lite gladare. Efter en shoppingrunda -> mycket gladare!

Ovido - Quiz & Flashcards