me2

Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Niffe & KM - 12 januari 2011 21:30

Något av det klokaste som Niffe sagt är: "rätt är lätt". Min kompis har varit anti killar ett tag nu, haft ett trassligt förhållande bakom sig och har helt enkelt inte orkat bry sig. Hon var i Sthlm för ett tag sen och började snacka med en kilel på lrogen. Sen dess har de messat lite och han skulle till Gbg för att fira nyår. Då sågs dem igen och har pratat i telefon dagligen sen dess. Han uppmuntrar henne jättemycket, ger henne komplimanger och tar reda på hur hon verkligen är. Till helgen åker hon upp bara för att träffa honom. Det är så det ska vara, inte massa "undrar vad han menar", "tänk om", "men det kan man stå ut med"...


Så nej, inga bonusbarn för mig den här gången. Vi har inte hörts av på en vecka, ingen verkar särskillt intresserad. Och det är nog ändå ett krav jag har på en kille, jag ska vara intresserad och han ska också vara det. Den här våren kommer jag vara liiite upptagen, sen får vi la se. Kanske hittar den riktiga McSteamy i USA? Ska till Florida om nästan två veckor... Wohooo!


//KM

Av Niffe & KM - 12 januari 2011 00:44

När jag var liten, på min tid... Minns ni när man köpte backar med läsk i små glasflaskor? Köpte två idag fakktiskt, inte backar men flaskor. Trocadero och Champis. Det var tider det! Tänk en hel back med godsaker: Hallonsoda, turkos fruktsoda, L'oranga, Sockerdricka och Vira Blåtira. Inget skit man groggat sönder, utan riktig hederlig gammal läsk. När jag blir stor och har en bil, då jäklar!


//KM

Ovido - Quiz & Flashcards