me2

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Niffe & KM - 13 januari 2011 12:24

Jag funderar på att göra slut med bloggen. Jag har inget roligt att säga längre känns det som. Why? Jag börjar undra om jag är för lycklig för att skriva. Det har jag märkt på många bloggar, man träffar nån ny eller börjar nytt jobb och helt plötsligt känns det alldeles tomt i bloggsammanhang.


Ni förstår, jag får dåligt samvete av att inte skriva här. Och jag kan bara inte hitta bra saker att skriva om. Jag har andra arenor att fylla, jag ska sätta mig in i Växjös homoliv. Det är parmiddagar, det är vernissage, det är kulturnätter och en hel del annat som tar upp mina tankar. Detta var en singel-jag-vill-dejta-och-obsessa-över-grabbar-blogg och nu känner jag mig inte hemma här.


Och det är inte bloggen det är fel på, det är mig. Jag har helt enkelt blivit för tråkig. Men, bloggen, kan vi fortfarande vara vänner? Kan jag få gästspela här när jag har något intressant att skriva om? KM kommer ta hand om dig som om du vore hennes egen.


Ja, vad säger man nu? Hur går vi vidare? Niffe slänger in handduken.


Vi ses vänner. Men inte på ett tag.


//Niffe

Av Niffe & KM - 13 januari 2011 02:15

Man kan lära sig mycket om man är vaken på nätterna... Jag har hittat en ny hobby! Tror att det är massa britter som pimpar sitt favorit godis/mat och gör sjukt stora versioner av dem. Ungefär som att göra en stor chokladboll istället för att stå där och rulla. (Om man nu någonsin skulle få för sig det...   ) Men de gör mer avancerade saker, som stora Twix och Twinkies. (Kommer ni ihåg när Twix hette Raider förresten?) Så om jag nu ska ge mig in i pimp-businessen, vad ska jag börja med? En jätteknäck kanske? Tror det här kommer vara alldeles fantastiskt för bikinifiguren. Men som de sa i Konferansresan: "Han är ju inte direkt i form, eller, rund är ju iof också en form..."


http://www.pimpthatsnack.com/gallery.php


//KM - pigg och klar i huvudet

Ovido - Quiz & Flashcards