me2

Alla inlägg under juli 2011

Av Niffe & KM - 10 juli 2011 17:01

För normal kan väll definieras som att det är som det brukar? Alltså stört... Inleddes med en inbjudan till hemmalagad middag hos tvåbarnspappan senare i veckan. Sen kom fröken Em på besök och vi har haft det toppen. Men blev ju också en sväng till Tranquilo vilket innebar problem. P var där. Jävel jävel! Kommer aldrig få glömma honom. Vi körde lite fjortistaktik och ignorerade varandra, men på slutet sa vi ändå hej. Då släppte han mig inte utan stod och kramade mig, pussade mig massa på kinden och försökte hångla upp mig. Jag gjorde det jag absolut inte ville göra och duckade. För tyvärr var han full så jag vet att han inte menar det.


Men även en mycket snygg och gullig kille var där och han bad om mitt nummer. Så vem vet, vi kanske har en ny spelare på planen? Hoppas det, för jag vet att hans kompisar stod bakom mig när P höll på. Men jag såg inte helt imponerad ut med händerna i fickorna och P såg ganska onykter ut, så förhoppningsvis är nyingen inte helt avskräckt.


//KM

Av Niffe & KM - 8 juli 2011 19:51

Vem ringer polisen när katten är försvunnen?

Vem ringer SOS för att de blivit bitna i handen av en katt?

Varför skickar polisen ut två patruller för att jaga en katt?

Varför skjuter polisen en katt i huvudet?


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13286779.ab


//KM

Av Niffe & KM - 8 juli 2011 16:03

T minus 54 minutes. Viktigt. Semester nalkas. Frihet.


Två sommardagar av högsta kvalitet har precis varit. Det innebär kvällssol och sjöbad med Å. Gott att äta och dricka och ligga på en handduk på bryggan och pussa på uppvärmd hud som luktar sommar. Underbart. Idag far jag hem till Karlskrona några dagar för att umgås med familjen. Lövely.


I alla fall, sommarplågan. Hur kommer det sig att man, utan undantag, glömmer mygg och flugor och annat fanskap inför varje sommar. Surr i öronen är skräp. Jäkla flygfä.


//NiFfE

Av Niffe & KM - 7 juli 2011 20:46

Om någon vill ta det lugnt, skriver man då: "Jag tänker på dig jämt, hela dagarna. Jag drömmer till och med om dig. Det gör mig lite galen." Galen... Ja. Fortfarande efter två fucking dejter! Men nu fattar han hoppas jag. Hjälpte inte att förklara sig, jag fick helt enkelt säga: "Nej, inget kommer att hända mellan oss." Ever.


Jag tar tillbaka allt, psykopaterna har knäckt mig. Player är det jag är bra på, och det stora plusset är att jag slipper lära känna killar och på så sätt slipper jag veta hur störda de är. Vill inte dejta mer, vill inte vara ordentlig och trevlig. Jag ska helt enkelt ängna mig åt sådant jag kan och inte försöka hävda  mig på områden jag inte behärskar.


//KM - Många körsbärslikör på sistone...

Av Niffe & KM - 6 juli 2011 22:32

Fast det är en kille... En tysk kille... En jävla idiotkille! Okej att jag kanske resonerar som en kille, men det är fan bättre än att låta som en efterhängsen, gnällig liten fjortistjej när man är en 26-årig man. Vi ÄR inte ihop, har aldrig varit och kommer definitivt aldrig att bli det heller. Så varför ifrågasätta allt jag säger? Varför ska jag behöva förklara mig i detalj varje gång jag inte vill ses? Jag har ett liv, synd för honom att han inte har det. Men det är inte mitt ansvar att underhålla honom. Och om jag har lust att vara hemma en kväll (på typ tre veckor) ensam och inte göra ett skit, då FÅR jag det! 


Och vill ni veta vad som är äckligt? Typ äckligaste någonsin, äckligare än kommentarer från bitmannen? En näsduk. I tyg. Som han använder och stoppar i fickan och använder igen. Under en middag till exempel, vid bordet då alltså. Jag ville kräkas! Weidrisch så att säga.


Nee, nu får det bli ignoreringsmetoden. Verkar ändå vara effektivast om man tittar i backspegeln. No more Miss Nice Guy.


//KM

Av Niffe & KM - 6 juli 2011 14:51


Inga kommentarer. Tycker bara den i vitguld är väldigt fin....


//Niffe

Av Niffe & KM - 5 juli 2011 14:46

 


Denna lappen fick jag i oktober förra året av min älskling. Inget slår en får-jag-chans-på-dig-?-lapp.

 

/Niffe

Av Niffe & KM - 5 juli 2011 12:08


Jag håller ju på att lära mig lite om börsen. Har köpt mina första aktier, vilka det går lite halvdåligt med. Men det var ytterst liten summa jag började med så det får väl gå. Nästa inköp blir H&M om de går ner senare i sommar. Jag ska bli en börshaj och bli stormande rik. Så det så. En krona i taget. Vi börjar med att hoppas att mina nuvarande papper kommer på plus. Sen tar vi det vidare därifrån.


Nån som har nått bra aktietips?


/Niffe



Ovido - Quiz & Flashcards