me2

Alla inlägg den 1 juni 2011

Av Niffe & KM - 1 juni 2011 23:12

En tränare säger att jag har möjlighet att bli riktigt bra på det här (boxningen). "Det märks vilka som kan och vilka som aldrig kommer bli något..." Moahahah! Sen kommer tränare två och kör värsta monstersparrringpasset med mig och mitt i allt: "Come on handsome, hit!". Okej, synd att det var tysken bara och inte den heta tränaren. Men hade ändå ett ganska stort ego på vägen hem idag!


Lägg märke till att tränaren blivit het nu också. Från början tänkte jag inte på honom så, han är inte min stil (han är typ trevlig och svensk och sådär). Sen tyckte jag han såg okej ut och nu har han uppgraderats till het. Har kommit fram till att det är för han är så retlig. Vill bara boxa honom i nyllet och sen hångla med honom... Hmm, kanske en lite osmaklig kombination. Får boxa honom snällt, bara så han fattar min poäng liksom.


Avslutade träningen idag med att förklara att jag har armmuskler egentligen, fast de är hemliga. Jag gömmer dem väl för att jag inte vill skryta om dem så mycket. Ingen trodde mig, alla skrattade istället.   


//KM

Ovido - Quiz & Flashcards