me2

Alla inlägg under augusti 2010

Av Niffe & KM - 18 augusti 2010 20:29

Vart skulle du gömma digom du var en bettskena? Gick visst lite i sömnen inatt. Har haft skattjakt på jobbet också... Man får en ledtråd i datorn, går ner till arkivet, rotar runt i massa lådor, leds tillbaka till datorn och sen efter en timme kanske man hittat pappret man behöver. Kul att det är 50 papper då som ska fram!


Daten jag skulle på ikväll gömde sig visst också. Lite kasst att han inte hörde av sig i tid... En timme efter att han skulle vara klar på sitt möte messade jag och frågade vad som var på G, då får jag veta att vi inte kan ses. Kul att duscha, sminka sig och platta håret. Kommer vara sjukt het när jag går och lägger mig ensam inatt i alla fall. (Ja, du drar rätt slutsats... När jag är själv hemma orkar jag varken duscha eller äta. Sunk är stilen som gäller den här sommaren!)


Niffe och jag kompletterar nog varandra bra när det gäller dater, vi borde slå oss ihop. Inför de daterna jag varit på i år har jag varit negativ, och undrat vad det är för fel på honom. Niffe är tvärt om och har svarat med: "han är kanske mannen i ditt liv"! Bäst av tre då eller? Tillsammans borde vi hamna någonstans i mitten i alla fall och inte vara för optimistiska eller för pessimistiska.


//KM (Och daten skulle förresten vara med servitörpiloten)

Av Niffe & KM - 18 augusti 2010 11:17

Mörka moln drar in över stan men jag känner mig så jäkla tillfreds med livet! Pressresan gick riktigt bra, fått iväg en projektansökan och syrran ringer om roliga saker. Ibland flyter livet på och Livet är snällt och tar hand om en sådär som en snäll granntant (ungefär som Bråkmakargatans Tant Berg).


(Kolla in vad KM menar med Livet på http://me2.bloggplatsen.se/2010/08/02/3334928-livet-funkar/)


MEN! Jag har fortfarande ont i halsen och tanten på vårdcentralen tyckte minsann att jag kunde gå och ha ont i halsen en vecka till! Har det inte släppt då så hör av dig. Två och en halv vecka med halsont... och ingen träning. Inte superduperskoj direkt. Men utöver det så tackar jag Livet för att det tar hand om mig!


//Niffe



Av Niffe & KM - 17 augusti 2010 20:05

Man hade kunnat tro det i alla fall efter lunchen. Tur att jag hade slapp kläddag idag... Men allvarligt, vem impulsköper en katt? Jo KM! Hahaha!!! Så jag ska faktiskt bli mamma :o)


Var kattvakt för någon vecka sen och den ena var jättegullig och den andra var jätteäcklig. Hon som äger dem ska flytta ihop med sin allergiske pojkvän och måste därför bli av med dem. Så efter en öl på stan förra veckan fick jag den eminenta idén att messa henne och säga att jag gärna tog hand om den gulliga. Ikväll ringde hon och sa att jag ska bli adoptivmamma till Fanny i september. Nice!


Nu behöver jag definitivt ingen pojkvän!


//KM

Av Niffe & KM - 15 augusti 2010 11:58

Detta var en klassiker Niffe... Du hade dött!  Min lilla IT-tekniker har messat mig i helgen och försökt få till en öl. Men det blev aldrig av. De andra igår undrade vem han var och varför jag inte la in en stöt. Berättade att jag googlat honom lite och att han har lajvat i någon soldatgrupp. De klädde ut sig till millitärer med kammo och vapen och gjorde uppdrag.


Då dyker pojken (Ja han såg ut som 15 i alla fall) vid bordet bredvid in i samtalet: "Hörde jag millitär? Har du varit soldat?" Eh nej... det var långt ifån det vi pratade om. "Jag har gjort lumpen precis, vad pratade ni om ?" Okaaaj. En av tjejera svarade åt mig att jag är ekonom. Då dyker hans kompis in (en liten pojke med derads, ser lite sliten ut och luktade nog lite illa om man satt för nära): "Oh, spännande! Vart då? På handels? Där vill jag gå!" Okaaaj.


När soldatpojken tappade intresse fär mig började han ragga på en av kilarna istället som hade gjort lumpen, för det var ju mycket mer spännande. Då bröt vi ihop och gick.


//KM

Av Niffe & KM - 15 augusti 2010 11:51

Satt på en tervlig uteservering igår med någar vänner, snackade skit och drack öl. Blev inte särskilt vilt liksom. Det råkade vara samma uteservering som vi var på inan SATC2, lltså den där kyparen och jag har flörtat i ett år ungefär. Men oftast har jag varit där med mamma och en gång med massa kompisar så vi har inte riktigt kunnat prata. Men igår... ;o) Har hanns nummer och tänker definitivt ringa någon dag. Eller messa, för jag är jäkligt feg.


Lärde mig också att man inte ska dömma alla så fort. Fårgade om han jobbade heltid där... Ja, just nu men ska snart fortsätta min utbildning. Pilot. :P nice! Hade pluggat i USA men fått avbryta för personliga omständigheter och hamnat på restaurangen under tiden det löste sig. Lite spännande i alla fall.


//KM

Av Niffe & KM - 15 augusti 2010 11:20

Inatt pep det till i telefonen: Är du i stan?

Jag svarade inte, klockan var lite över ett och jag upskattar inte late-night-sms av den typen. Hade han bara velat ses så hade smset kommit tidigare. Men detta var ett "ska vi träffas och hångla lite-sms". En halvtimme senare ringde han. Jag svarade inte men jag ville nog egentligen. But why? Det känns lite onödigt då han är här och jag är där och han är sån och jag tror inte att en sån är vad jag vill ha. Ännu ett hångel, ännu en grabb, ännu en ego-boost som försvinner snabbt. Why? Jag är så över det. Vart kommer vi med det? Ännu ett meningslöst hångel? Jag vill ha något riktigt. Fjärilar i magen, sms som kommer tidigare än så. Någon som bryr sig om mer än om jag bara är i stan för att han vill ha lite närhet.


Damn! Det är inte roligt att bli vuxen på riktigt, förut var ett hångel den bästa avslutningen på en lördagsfest. Konstigt.


/Niffe 

Av Niffe & KM - 14 augusti 2010 17:09

Talande papperskorgar... Det är jättekonstigt! Och det är inte bara när jag är full som de pratar, det har hänt dagtid också. Göteborg har investerat i nya flashiga pappeskorgar som spelar musik och pratar om skräp. Mycket märkligt...


Ett annat mysterium har jag fått löst, men det är också jättekonstigt. På sistone har några tjejer addat mig på msn och börjat ragga. Har inte riktigt fattat hur det kommer sig. Hur kan så mångaskriva fel e-mail och hur kan alla vara bi? Men igår pratade jag lite med en av dem, och någon på QX har lagt upp en liknande e-mail som min (eller skrivit fel så det är min) och därför tror de att jag är intresserad. Många trevliga komplimanger för min suddiga lilla msn-bild, det är ju smickrande... Men nej tack ändå alltså. Gubbar är mer min smak.


//KM


Av Niffe & KM - 12 augusti 2010 08:43

 

Mrs M och jag stirrade på varandra.

-Men vad har hänt! utropar Mrs M förvånat. Ja näst intill chockat.

-Jag vet inte, men det här stämmer inte! Vad...? säger jag och tittar mig omkring. Kaffekannan går inte att få ut från bryggaren.

-Nån har saboterat! Vad är detta?! Har nån bytt ut kaffekannan?!

 

Trekaffet blev nästan 40 minuter försenat på grund av letning av den gamla kaffekannan. Det visade sig att det var en lilla Tyskan som varit framme igen. Innan vi fick fatt på vem som förstört ordningen på residenset genom detta heeemska tilltag hade vi kommit på ett antal scenarion som skulle kunna ha föranlett situationen. Min teori var att den hade blivit knyckt av Vaktis. Han verkar alltid vara lite avundsjuk på våra fikor, även om han har blivit inbjuden flera gånger.


Ja, så kan det gå till när det händer saker på residenset! Vardagsdramatik i sin ädlaste form! =)


//Niffe

 


Ovido - Quiz & Flashcards