me2

Alla inlägg under september 2010

Av Niffe & KM - 25 september 2010 11:18

Världens kanske någonsin längsta vecka... Satt i skolan 11-12 timmar varje dag. Så igår när vi inte orkade skriva mer och bestämde oss för att arbetet var klart, kände jag för att träffa andra människor och prata om andra saker. Då är det tur att man känner lite galna media/kommunikatörer också. På med klänning och guldskor och kände mig lite som en människa igen. 2 vodkalime redde ut ångesten för att jag inte var hemma och pluggade och sen var det bara full fräs.


Köttmarknad är nog ledordet. Lounge(s) på Avenyn, många AW:are som hängde, övervägande män. Nice! Förrutom att i allas blickar såg man bedömningen. Ja, nej, ja, nej. De flesta stod och pratade med sina vänner, men spanade hela tiden över huvudet på varandra.


Men det var roligt att bara mingla och prata med folk. A-C har hittat på en ny förolämpning; "jävla Sverigedemokrat"! Sa att det inte är helt ockej att sääga så till folk, att hon kommer få stryk en dag. Får väll se. Jag snackade med en kille ganska länge och fick för andra gången samma kväl höra: jaha, moderat. Det syns ju. Hur syns det?Och även om han var från Madrid och jag började sjunga Barca sånger, så ska han fixa en anställningsintervju åt mig! Ännu mer nice! Och han lovade att inte ringa av någon annan anledning, men det skulle ju inte skada heller.


//KM - lite gladare. Efter en shoppingrunda -> mycket gladare!

Av Niffe & KM - 24 september 2010 09:39

Kaffe med nästan-kollegorna. Mrs M och jag pratar om att satsa. "Man kan inte bromsa sig ur en uppförbacke!!" säger jag och lånar ett klassiskt Sally-citat. Mrs M nickar entusiastiskt och svarar med ett "...och man kan inte backa in i ett projekt och tro att det ska bli bra!". Fy vad kloka vi är!


Tillbaka vid datorn så kommer verkligheten ikapp och alla runt verkar bromsa och backa. Vart är de som gasar in i projekt och skriker: Nu jävlar! med höga röster och har näven i luften?!! Var är ni?! Ta mig med er! Jag vill på tåget som går framåt, inte sitta här med snigeltåget som ska vänta på tusen olika förundersökningar och utlåtandet och sluta med en kraftfull avvaktan.


Dags för action. Jag ska återgå till mina temaveckor, de funkade fint. Från och med idag och en vecka framåt är det Ta-reda-på-vad-jag-vill-göra-vecka! Det betyder grundlig research för vad för alternativ som finns. På fredag nästa vecka inleds Bestämma-mig-för-vad-jag-ska-göra-vecka. Kanske. Vi får se vad som kommer upp. kanske blir det en helt annan vecka. Vem vet. Men nu börjar denna temaveckan och det känns fint.


//Niffe



Av Niffe & KM - 23 september 2010 15:43

Jag tror KM är på väg in i en höstdepression. Jag tror att jag också är det. Eller. Jag kan också lida av manodepression då jag går från: yay yay yay! till oh nej nej nej! på två sekunder.


I alla fall behöver vi, enligt inlägg nedan (KMs) och mitt här, en vitamininjektion. Vi behöver räddas ifrån höstmörkret. Vi behöver nå skoj. Mer yay! Mer wow! Mer ohlala!


What to do?


//Niffe




Av Niffe & KM - 23 september 2010 14:29

Jag är trött på alla vis... Fysiskt, psykiskt och själsligt också tror jag. Fysiskt för jag inte sovit bra på ett år ungefär. Någon natt här och var, men tror inte jag har de bästa sömnvanorna över lag. Blir alldeles för happigt och ojämt. Och sover jag inte för lite en natt så är jag antagligen full istället. Inget bra alls.


Psykist för att jag gått i skolan i tre veckor ungefär. Känns kul att veta att det är nästan ett helt år kvar då bara. Ingen uppförsbacke alls. Men om en månad eller så börjar nog en roligare kurs. Kan ju hoppas.


Själsligt är nog det värsta. Har jag nog varit längst tid. Som en klok människa sagt "livet och pojkvänner är överskattade, lite onödiga sådär." Hur löser man det? Och nu är jag inte självmordsbenägen, inte så jag menar. Vill ha en positiv lösning som gör mig lite inerligt glad igen. Kan ingen dumpa mig så jag och Niffe kan få skratta så gott igen som vi gjorde efter mitt miniförhållande i Växjö? Eller något roligt osm gör själen lite varm och glad?


Jag har en lösning... jag ska bli mammaledig (utan barn då) och åka på en jäkligt lång och betald semester. Om jag lovar att inte skaffa barn i framtiden, då är det väll bara rättvist att jag får ta ut mammaledighet och VAB dagar nu istället?


//KM - zzzzzz

Av Niffe & KM - 22 september 2010 21:48

Skit i psykopaterna Sookie! Det är varulven man ska ta. Såg honom på Video music awards också... Mmmm. Kan ju hoppas att han befinner sig på en strand i Florida i januari typ. I så fall paxar jag honom!


-Meeen, KM, man får inte paxa! Jag ska ha honom!(Fröken H och Niffe)


Nej just det, det var en annan kväll. Precis innan vi lekte en inte helt ofarlig variant av kurragömma i Turkiet. Vad kan gå fel med kurragömma liksom? Eeeh, mycket!


Men True Blood alltså. Så jäkla läskigt, och så jäkla kul. Gjorde nog hela den här veckan ungefär.


"Yes daddyonkelCleever."

"So you are a witch, a nurse and a dude?"


 

Bara namnet alltså, Alcide Herveaux. Sjukt mycket ballare än Bill eller Erik Nordman. (Hmm, svart rufsigt hår och skäggstubb? Dags att bryta ett mönster kanske...)


//KM - Gillar killar med större bröst än mig, så länge de består av muskler.

Av Niffe & KM - 22 september 2010 16:40



Bättre att få ett frieri sent en natt än inget frieri alls?! Till på köpet en tisdagnatt? Jag har funderat en vecka nu... Hur länge har man osa på frierier?


/Niffe   

Av Niffe & KM - 22 september 2010 08:28

Familjen kallar mig Fröken Frost då jag alltid fryser och raggsockor är mina bästa vänner. Fröken Frost kallar även en annan vän mig för hon anser att jag har ett tunt tunt lager frost runt mitt hjärta för att inte behöva krångla med kärlek och sånt.


I alla fall så är jag fullt ut Fröken Frost idag. I båda bemärkelserna. Dubbla vantar och raggsockor med till jobbet. Läser några bloggar samtidigt som jag käkar en macka, kollegerna har inte kommit in än. Överallt är det gulligull och sms och gåtor och blä blä blä. Känner mig fullproppad av sötsliskigheter och klockan är ju inte ens 9! Hur ska detta gå. Ett samtal till min cyniske vän KM krävs nog för att få utlopp för de rosa molnen som jag tycker retas med mig. Andras rosa moln brukar få mig på bra humör. Nu är de som klipulver. 


//Niffe - Hon som är minst lika cynisk som KM   

Av Niffe & KM - 21 september 2010 20:52

Hur vet man att killen är för liten? (Hahahah, i dubbel bemärkelse?)

-Han tycker om Hannah Montana. (Svar på fråga 2: Can you feel it?)


Hur vet man att killen är störd?

-Han gillar mig.


Jag vet vad jag vill och jag vet med vem jag vill. Irriterande bara att det inte går! Rensade nyss hårddisken i datorn. Finns det någon tekniker som kan göra det med min hjärna också? Mr Lepricon glömde den... Okej, vi börjar så här: Jag är ingen morgonmänniska, att prata innan frukost utan att skrika är en stor psykisk ansträngning. (Inte relevant, men det bygger upp lite spänning.) Därför måste jag lyssna på Knappen & Hakim på mornarna för att vakna till liv. Hakim har en tjej nu. Han blev kär i en gogo-dansare på Kos. Han sa att hon ligeg rhemma i hans säng och sover just nu. Det är det jag vill! Inte med Hakim alltså... Men ha en kille att tycka om och ligga och sova i hans säng en morgon när han måste upp tidigt. En kille som kanske går och köper frukost till mig en lördag. En kille att laga middag till en regning söndagkväll.


Så med vem? Det är en annan gåta... För jag fattar inte varför!


//KM

Ovido - Quiz & Flashcards