me2

Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Niffe & KM - 20 maj 2010 22:00

I helgen är det dags för Ludakarneval! Och det är behövligt vill jag säga... P är så dum! Har knappt hörts av alls på sistone och igår messade jag honom och frågade om vi skulle ses. På kvällen ringer han upp när jag hänger med några vänner (eftersom han inte svarade tidigare så tyckte jag det var okej att hitta på något) och säger att jag ska ringa när jag är på väghem så han kan hänga på om det inte blir för sent. Ringer en stund senare, vid tio-tiden, då svarar han inte. Jag skickade ett mess när jag gick och lade mig men han har inte svarat sen dess. Konstigt att man inte hör av sig under dagen och förklarar varför det blev så liksom. Han är så konstig!


Så till helgen blir det en lite tripp söderut och förhoppningsvis hittar jag något (någon) annat att fördriva tankarna med. Är trött på ignoreringsstilen... Särskilt om man kör den halvhjärtat! Ska man ignorera någon får man göra det fullt ut. Men en förklaring hade ju helt klart varit bäst.


//KM


Av Niffe & KM - 20 maj 2010 19:03

Helgen bjuder på en hel del fest. Allt dejtlöst då boytoyen inte kan gå på festivalen, vilket gör att det finns öppningar för nya upptåg... så att säga. Lite mer intensitet eftersökes ju.


På lördag är det Lundafestivalen som gäller och KM har redan en del gamla upptåg där som kanske kan återupptas. =)


Helgens ord är upptåg helt enkelt.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards