me2

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Niffe & KM - 23 maj 2010 21:18

Helgen började nästan redan i torsdgaskväll för jag var bara i skolan en timme i fredags. Vid elva på kvällen ringde P och förklarade att han var för gammal för att träffa mig. Han klarade inte av det. Jåbbitt! Tycker att han skapar ett problem som inte finns eftersom han inte kan specificera varför det är krångligt att han är äldre. Men men, ses antagligen på en uteservering nära dig i sommar.


Alltså drar jag till Lund på fredagen med en känsla av att detta blir ännu en sluty singelsommar och det är dags att inviga den i helgen. Fredagen blev lugn och trevlig, träffade två vänner som jag inte sett på länge. Lördagen däremot... Niffe kom ner och fetsen började. Rosé hela eftermiddagen sen gick vi på spriten. In på karnevalen halv tolv, hittade två amerikaner. Niffe och H börjar hångla och jag är hjul nr 5 i församlingen. (Trodde jag iaf. Minnesluckor så att säga.) Går till ett uteställe och har en kass fot så jag satte mig ett tag för att vila. De andra dansar och hånglar när en kanadensare dyker upp och förbarmar sig över mig. Han hälsar ungefär sen hånglar han upp mig. Trevligt trevligt. När vi är på väg hem sen cyklar någon förbi och smäller mig på rumpan, när jag vänder mig om är det han som säger "driveby buttslap"! Hahaha, helgens uttryck.


Och så till minnesluckan där i parken... När vi vaknade i morse kommer Niffe på att jag hångade med en kille där också, så jag var egentligen inte så ensam. Vi stod tydligen och snackade ett tag och han körde värsta "the game" strategierna på mig. Så tillslut hånglade vi lite och sen försvann han. Men sammanfattningsvis: Let the summer begin! And bring in the hoes...


//KM

Av Niffe & KM - 23 maj 2010 18:14

Föreställ dig den mest maskulina, vältränade, långa, ja helt enkelt enorma amerikan du kan tänka dig och sen gångar du det med 7 så får du mitt lördagshångel! Han är rugbyspelare och en levande gud (han är sååååå stooooor!!). Wow wow wow.. Jag kan inte sluta tänka på honom.


I alla fall så var helgen allt man kan önska och lite till med bra band, trevligt folk och fest fest fest!  Dags att vila upp sig inför en jobbarvecka, känns lite B efter några dagar av riktigt skoj. Men men, sånt är väl livet.


KM får uppdatera er med hennes hångel. Det var action för oss alla. =)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards