me2

Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Niffe & KM - 26 maj 2010 19:39

Att äta tjockismat och kolla på biggest looser, det är livet det. Om jag orkar så ska jag nog baka kakor senare också. Det är inte vilka kakor som helst, utan världens kanske någonsin godaste kakor :o) Och jag äter inte en... utan alla! Moahahaha! (Dr Evil skratt)


Varför? Jo för idag kom jag på att det är mycket roligare att bryta ner sin kropp än att bygga upp den. Man kan göra roligare saker, äta godare saker och man slipper ha träningsvärk jämt.


//fluffiga-KM



Av Niffe & KM - 26 maj 2010 19:02

Pojkefterlysningen funkade och ett napp på kroken. Återstår att se om det är ett toppen- eller bottennapp ;) I vart fall så var det roligt!


Fick ett sms som förvånade, A skickade mess från AIK-matchen som han var och såg på. Att han tog sig tid att slänga iväg ett "jag vill ses"-mess värmde. Det var inte ett av de där sentpånatten-mess som vissa kanske får, detta var mer av gullig karraktär. Uppskattades! Får se vad som händer. Jag hade lagt ner men en dejt till skulle väl inte skada. Han är ju faktiskt ganska söt......


Jaha å nähä! Jag ska på middag nu, socialisera med resten av businessfolket. Visade sig att HV 71 är här på konfa också, woohooooo! C känner några av dem så ikväll blir det barhäng till tusen! Ni vet väl vad som händer på konferenser?... Det är typ obligatoriskt ;) Hähähä, skämt å sido... Jag är ju preppy nu, no more miss sluty! Eller vad säger du KM???!!!! ;)


//Niffe



Av Niffe & KM - 26 maj 2010 08:54

Hinner jag innan mitt möte så ska jag uppdatera er om igår, lite skoj som hände. Nu sitter jag och slänger i mig frukost, lyssnar på "you go girl!"-musik för att bli taggad och på topp inför konferensen. Woohoooo, viktiga möten som kommer gå så jäkla bra! Yeah!


//Niffe



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards