me2

Alla inlägg under januari 2011

Av Niffe & KM - 9 januari 2011 14:10

Vad är det för konstig jävla gubbe som sitter i tornet på Fångarna på fortet???


//KM

Av Niffe & KM - 8 januari 2011 20:12

Oberoende kvinnor dras till äldre, attraktiva män. Do we like it? Yääzzz. Why not liksom? Undersökningen gick ut på att kolla när kvinnor blev framgångsrika, om de då ville ha yngre troffégrabbar precis som män. Men nej, kvinnor behövde inte den bekräftelsen, istället söker de en man de är intresserade av, inte bara vill visa upp. Låter väldigt sunt tycker jag. Vi behöver alltså ingen man för att klara oss, vi fixar vår egen lycka, sen väljer vi en man som en liten bonus till oss själva liksom.


http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article8371284.ab


//KM

Av Niffe & KM - 8 januari 2011 15:08

Och då menar jag inte när man diskar i fyllan och glömmer det tills nästa dag... Har fått en massa virusmail från ett ex, så igår tänkte jag säga det till honom när jag såg att han var online på msn. Men precis när jag skulle trycka enter så laddades hans msn-bild upp. Det var han som stod och kramades med en tjej. Så han kan få ha sitt jävla virus...


Och missförstå mig rätt nu, jag var inte svartsjuk. Inte så att jag önskar att det var jag. Ne, men jag var avundsjuk. Varför ska han ha ett lyckligt förhålande och inte jag? Han dumpade mig för att han inte var redo för ett förhållande, men om han vore det skulle det vara jag. Bullshit!


De två killarna jag verkligen har varit ihop med har haft förhållande på förhållande sen det tog slut mellan oss. OCH, det värsta av allt, de är egentligen loosers, så varför lyckas de, men inte jag? Samma sak med de killar som jag träffat lite mer tillfälligt, men hoppades skulle leda till mer, de skaffar flickvän så fort att de knappt hinner dissa mig. Why? Jag vet att jag är bra (försöker intala mig själv det i alla fall), men varför är jag inte flickvänsmaterial? På vilket sätt gör jag fel? Inget funkar ju... Säga vad man känner/hålla tillbaka känslorna lite, ta det lugnt med sexet/skita i vilket, vara pratig och obetänksam/ordentlig och lugn. Och jag träffar inte en typ av killar heller, har varit sjukt olika. Fattar inte... Kan någon hjälpa mig?!?


//KM

Av Niffe & KM - 7 januari 2011 16:29

På riktigt... Börjar bli mycket nu.

http://blogg.aftonbladet.se/schulman/2011/01/det-ar-som-i-en-katastroffilm

Dessutom har det hänt mer. Fiskar som flyter upp, utan ögon! Och duvorna i Italien som bara ramlade ner. Inte bra, inte bra alls. Eller är det sånna dumma saker som egentligen händer hela tiden, men som tidningarna letar upp nu för att det är skoj? INTE cool.


//KM

Av Niffe & KM - 7 januari 2011 12:42

...vad det är för fel på oss? När vi bodde i Barca kom jag hem en kväll efter jobbet och hade haft en låt på hjärnan hela dagen. När jag kom hem sjöng Niffe på den! Mycket konstigt eftersom jag sov när hon gick på morgonen, sen sågs vi inte på hela dagen. När vi var i Köpenhamn kom Niffe till hotellet efter mig, jag var så himla trött och seg så jag frågade om vi inte kunde äta där och sen bara lägga oss? Tyckte Niffe var en toppenidé eftersom hon kände sig likadan. Kul fredagskväll i Köpenhamn liksom. Men det är så vi är, väldigt lika. Tänker ofta samma saker, har lust till samma saker.


Så det är väll därför jag också tänker på bröllop nu för tiden. Även om det inte ens är i närheten av aktuellt för min del. Har inte riktigt haft något drömbröllop i huvudet sen jag var liten... Men nu börjar klockan ticka och planeringen rullar på. Surfar in på Tiffany's och Vera Wang och väljer. Kollar på alldeles för många bröllopsfilmer (och då ska det noteras att jag hatar romantiska komedier egentligen). Pratade med min mamma om bröllop för ett tag sen. Min syn är tydligen amerikansk, inte så man gör i Sverige som jag tror. Konstigt! Men det lär ju bli mer och mer så, de amerikanska traditionerna, fast man inte ens fattar varför. Först Halloween, sen bröllop. Vem vet, snart kanske vi firar landstigningen av de första pilgrimerna med Thanks giving? Javell, det jag vill komma fram till är att jag vill ha en feting, kanariegul diamant i min förlovnngsring och en jättefin klänning, och gifta mig på en stor herrgård där alla gästerna kan bo hela helgen med repetitipnsmiddag, brunch och grejer.


//KM - Kanske behöver en kille också

Av Niffe & KM - 6 januari 2011 21:33

Just ja, igår hade Å och jag en diskussion om vem som ska ställa de svåra frågorna som finns i ett förhållande. Jag åkte på nitlotten med att fria. Jag har alltid trott att jag ska bli friad till av en man som faller på knä. Tänk om det blir så att jag friar till en annan tjej. Inte för att jag misstycker, jag är galen i Å och jag hoppas att vi hänger ihop läääänge läääänge.


I alla fall så kom jag att tänka på det där med bröllop igen. Tanken som for runt var att vi kommer, i stilen inte till utseendet, se ut som Ellen och Portia. Ellen hade nån typ av linnekostym med väst och Portia en fin klänning. Å klär sig aldrig i klänning och skulle definitivt ha nån kostymhistoria. Sött! Tänk om det blir så. Visst är tanken rolig att leka med. Det är därför jag säger till alla som dejtar att de kan vara deras framtida man/hustru, för tanken är ju svindlande att tänka. Hur skulle det se ut? Hur skulle festen vara? Hur skulle KM/Niffe/annan bästa vän skämma ut en? ;)


Om jag tror att det blir jag och Å? Jag vet inte, hur ska man någonsin kunna veta?  Det jag dock vet är att jag tycker om henne något galet. Och det är väl det enda som betyder något just nu. Snart ska jag bara få för mig att säga den där läskiga frasen med de där tre orden. Det föll nämligen också på mig.


/Niffe - tankelekaren

Av Niffe & KM - 6 januari 2011 20:02

Ja, det är med gymet har ju i alla fall funkat denna veckan. Jag väntar dock fortfarande att en PT faller ner från himlen och säger att den ska träna mig i toppform. Men så länge får jag kämpa på med M. Imorgon blir det bandet en sväng. Jag är värd en klapp på axeln. Bra!


Nu ska det bara fortsätta på samma vis, 10 kg tänker jag. Det borde väl funka. -2 denna veckan, med ett är bergis vatten. Men i alla fall. 8 to go. Nu kör vi!


//Niffe - nästantjockis

Av Niffe & KM - 6 januari 2011 14:26

Lagade middag till tvåbarnspappan igår, lasagne. Han blev förvånad över att den var vegetarisk, för inte är väll jag vegetarian? Nej, men jag kan ju äta grönsaker ibland liksom. (Han är vegetarian, så kändes snällast liksom.)


Dessutom är han allergisk mot katt så det belv inget gos för Fanny igår. Frågade hur gammal hon var, hur länge katter lever osv. Då undrade jag: Hur gamla blir barn? Kan man ge bort dem om man är allergisk? Så länge han har barn tänker jag ha katt, så det så.


//KM

Ovido - Quiz & Flashcards