me2

Alla inlägg under november 2010

Av Niffe & KM - 10 november 2010 19:00

Ja det har väl hänt oss alla vid nått tillfälle (?!!!!!)


http://failblog.org/2010/11/09/epic-fail-photos-oddly-specific-this-has-happened-before/


//Niffe

Av Niffe & KM - 9 november 2010 19:25

Fattar det inte riktigt, vet inte vad jag skulle hitta där? Visst man ökar omkretsen och får kontakt med fler. Men det känns så konstigt att sitta med en lång lista av folk och bara checka av det man vill ha. Det känns opersonligt. Men alla (ja faktiskt alla) jag känner som har testat det funkar det för. Lite tidigt i de flesta fallen att säga om det är for life eller inte, men de har hittat en pojkvän/flickvän i alla fall. Senast var det en god vän som var lika anti som jag är. Hon skulle bara kolla lite, och vips så träffar hon någon! Om man inte vågar då? Innan internet så lyckades ju folk faktiskt ändå hitta någon. Eller är det så att alla braiga numera är på internet, att det bara är freaksen som finns kvar i den verkliga världen? Har de bytt plats?


//KM

Av Niffe & KM - 9 november 2010 19:23

Av Niffe & KM - 8 november 2010 15:45

Jag har sms-tjafsat med tvåbarnspappan hela helgen. Efter hans trevliga sms i lördags har jag också varit jättetrevlig. Jag lovar! Idag var jag väldans irriterande tror jag, så pass irriterande så att han var tvungen att bjuda ut mig igen. Är det bra eller dåligt? Vi kanske ska ses i veckan innan jag drar mig söder ut, och då skulle jag få chansen att förklara varför högern är grym och vänstern inte är hållbar. (Inte dem orden han använde.) Men jag fattar inte varför han är så bitter, han har ju varit muf:are. Vad hände då egentligen? Han borde prata med sin buddistiska sida och gå vidare nu tycker jag.


Men han är också sjukt irriterande. Har inte fått så mycket skit av någon som inte känner mig, typ någonsin. Inte av dem som känner mig heller för den delen. Att kalla mig för känslokall och att jag bara vill utnyttja människor "som borgarna som bara tömmer de stackars arbetarna på livsenergin och dumpar dem till gamarna när de inte har mer att ge". Tack som fan... Du rå?!


//KM


Av Niffe & KM - 7 november 2010 15:55

Söndagsångesten är inte min idag! Den tillhör min partner in crime, hon raggade upp en 20-åring igår. Toppen liksom, förrutom att hon är 31. Hennes ex's son är äldre än den grabben. Ringde henne nyss: "Jag har inte ätit på ett dygn, spyr upp allt jag får i mig." Hahahah! Hon började spy redan på krogen igår. Gin är tydligen ingen vän, vad säger du om det Niffe?


Ni vet det där tricket när man knyter fast något i ett snöre och när någon försöker plocka upp det rycker man i snöret så de får springa lite till? Just den leken tror jag tvåbarnspappan håller på med. Så fort jag tröttnar och inte tror att han vill något börjar han messa som fan och skriva massa gulliga saker. Sen dör det av lite och jag backar. Då kastar han fram snöret igen. Fast igår blev han lite butter: "Ni moderatsvin kan ju äta era jävla pengar när det sista trädet har dött och det sista fröet har förgiftats."


  Mmm, middagsdags.


//KM

Av Niffe & KM - 6 november 2010 16:30

Glömt att säga att jag, Niffe, är inte singel längre. Jag är ihop.


/Niffe

Av Niffe & KM - 6 november 2010 13:17

Det är ett litet och läskigt land vi bor i, där man ofta stöter på gamla vägar och minnen. En kompis till ett gammalt ragg bor här i stan, har sett honom i skolan några gånger. Vi vet båda vem den andra är men har aldrig pratat med varandra egentligen. Han strulade med min kompis och jag strulade med hans liksom. Campus är väldigt litet på det viset. De två var ökända: blonda, stekiga och players. Igår var han på samma uteställe som mig och kände att han var tvungen att säga lite mer än hej. Då kom en av hans kompisar fram och undrade hur vi kände varandra, och jag svarade: Känner väll inte honom egentligen, känner hans kompis. Då svarar han: Ja, DET gör hon verkligen. Tack för den. Synd att det var han och inte mitt gamla ragg som var där...


//KM

Av Niffe & KM - 6 november 2010 01:55

Jag är tydligen ett samtalsämne hos mina vänner. KM gjorde det, när KM var med hände det... Tydligen är det inte alla som råkar ut för att random folk börjar prata om olika saker på olika platser. Varför händer det mig då? Ikväll var jag ute med en vän och drack någon öl. (Det var faktiskt en lugn kväll.) Jag gestikulerar mycket när jag pratar så det slutade med att jag råkade slå till killen som satt bredvid. Det är en riktig ice-breaker det... Vi satt och snackade med deras gäng resten av kvällen. Visst, det var inte så konstigt, men sen kommer grabben fram med en vinkylare med skumpa och några glas och säger: kör bara. Ehh, okej? Så det gjorde vi. Nice! Men det tyckte min kompis var en typisk grej som händer när man är ute med KM, så det blir väll nya diskussionen på måndag kan jag tänka mig. Det tråkiga är bara att jag inte är med, de diskuterar mig utan mig. Irriterande!


//KM

Ovido - Quiz & Flashcards