me2

Alla inlägg under maj 2010

Av Niffe & KM - 28 maj 2010 07:43

KM smsar att hon flörtar med servitören och undrar hur hon ska göra nu? Äh, skriver jag, bara gå rakt på. KM är inte övertygad, hur ber man om numret på ett snyggt sätt då? Jag svarar att jag säger some Nike, just do it.


Vad som hände vet jag inte än för KM sover förmodligen. Jag jobbar så då blir det betydligt tidigare rapporter. Träffade A igår, men nej, det är inget för mig. På riktigt. Jag tycker om honom men han är tystare än den mest blyga mussla. Så nu sätter jag punkt för A. För den här gången i alla fall.


//Niffe

Av Niffe & KM - 27 maj 2010 16:49

Do we like it? Yääääz! Hoppas det i alla fall. Ikväll är det girls night out med lite middag, cosmos och bio. Brun utan sol, klackar och klänningar. Nice! Det är ju ändå tåsdag. :o) Om något händer ut över detta, då rapporterar jag såklart!


Och jag är lite oteknisk... Men gå in här och lyssna på wake-up callet de gjorde i morse (100527). Sjukt pinsam kille! Man blir nästan tårögd... http://nrj.se/?underpage=162.88418


//KM

Av Niffe & KM - 27 maj 2010 07:37

Väldigt trevlig kväll, mycket folk och vin. Lite småseg idag men det är nog inget som en hotellfrukost inte kan råda bot på. =)


Uj, dags att fixa sig.. Ska skvallra om livet med C över frukosten, igår var ju alla andra runt oss så då kan man ju inte prata skandaler. Skandaler är ett samtalsämne som inte uppskattas i våra businesskrestar.. tror vi i alla fall..=)


//Niffe

Av Niffe & KM - 26 maj 2010 19:39

Att äta tjockismat och kolla på biggest looser, det är livet det. Om jag orkar så ska jag nog baka kakor senare också. Det är inte vilka kakor som helst, utan världens kanske någonsin godaste kakor :o) Och jag äter inte en... utan alla! Moahahaha! (Dr Evil skratt)


Varför? Jo för idag kom jag på att det är mycket roligare att bryta ner sin kropp än att bygga upp den. Man kan göra roligare saker, äta godare saker och man slipper ha träningsvärk jämt.


//fluffiga-KM



Av Niffe & KM - 26 maj 2010 19:02

Pojkefterlysningen funkade och ett napp på kroken. Återstår att se om det är ett toppen- eller bottennapp ;) I vart fall så var det roligt!


Fick ett sms som förvånade, A skickade mess från AIK-matchen som han var och såg på. Att han tog sig tid att slänga iväg ett "jag vill ses"-mess värmde. Det var inte ett av de där sentpånatten-mess som vissa kanske får, detta var mer av gullig karraktär. Uppskattades! Får se vad som händer. Jag hade lagt ner men en dejt till skulle väl inte skada. Han är ju faktiskt ganska söt......


Jaha å nähä! Jag ska på middag nu, socialisera med resten av businessfolket. Visade sig att HV 71 är här på konfa också, woohooooo! C känner några av dem så ikväll blir det barhäng till tusen! Ni vet väl vad som händer på konferenser?... Det är typ obligatoriskt ;) Hähähä, skämt å sido... Jag är ju preppy nu, no more miss sluty! Eller vad säger du KM???!!!! ;)


//Niffe



Av Niffe & KM - 26 maj 2010 08:54

Hinner jag innan mitt möte så ska jag uppdatera er om igår, lite skoj som hände. Nu sitter jag och slänger i mig frukost, lyssnar på "you go girl!"-musik för att bli taggad och på topp inför konferensen. Woohoooo, viktiga möten som kommer gå så jäkla bra! Yeah!


//Niffe



Av Niffe & KM - 25 maj 2010 18:30

Studenten... Folk sa att "åh vad ni kommer sakna gymnasiet och den här tiden". Inte alls! Inte en dag! Vill inte gå i den skolan, umgås med de människorna eller bo i den staden igen. Jag trivs mycket bättre nu när jag är lite äldre, lite mer självsäker och har lite roligare. Det ger mig bara ångest att tänka på gymnasiet. Det enda som var bra med studenten var att det var slut.


Ska göra ett klargörande av mitt förra inlägg också. M tyckte att jag skulle ragga upp 24 killar i sommar. Instämmer inte nödvändigtvis. Det jag helst vill är att inte vara singel längre... Hitta någon som verkligen tycker om just MIG och som jag tycker om tillbaka. Har varit ganska enkelriktat den här våren. De jag gillar, gillar inte mig och vice versa.


Men å andra sidan ska man väll ägna sig åt sådant man är bra på? I så fall är jag ganska kass på förhållanden, men desto bättre på att vara singel. Fast övning ger ju färdighet... Kan man ju hoppas i alla fall.


//KM

Av Niffe & KM - 25 maj 2010 13:56

Okej, ibland blir ord lite för stora, hårda och med mer skal än vad de faktiskt har rätt att ha. KM och Niffe är egentligen två små flickor som vill hitta fina, ärliga och omhändertagande pojkar som inget annat än vill krama och hålla om dem. Men det kan man ju inte säga. Hej, vill du tycka om mig?


//Niffe

Ovido - Quiz & Flashcards