me2

Alla inlägg under oktober 2010

Av Niffe & KM - 25 oktober 2010 19:36

Inte okej att skicka ett mess på japanska och sen inte översätta det... Är ju inte ens skrivet med japanska tecken, så går inte att översätta det på nätet.


 


Tänkom det vore Sensation Ugly vi skulle på! Vad säger du Niffe? Om jag får vara lila, så slår jag till. Då blir det din födelsedagspresent! De är i plysch, jättegosiga. Kan sy på öron också om du vill?


//KM

Av Niffe & KM - 25 oktober 2010 12:55

Ibland är det bra med vänner som uttrycker sig bra och enkelt. Om min hjärterädsla sa han med musiken:


"Du får ha raggsockor på, Fröken Frost."


Jag vet inte riktigt vad det betyder, men det är trots det självklart. Raggsockor på, så slipper man frysa. Till och med om hjärtat.


//Niffe



Av Niffe & KM - 24 oktober 2010 23:57

Jag är inte särskilt störd. Det finns myyycket värre!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8012334.ab


//KM


Av Niffe & KM - 24 oktober 2010 15:17

Just det, kom på en annan sak igår också; jag lider av personlighetsklyvning. Det finns fyra versioner av mig.

  • Fredag dag: Plugg -KM. Hyfsat propert klädd, ordentlig och ansvarstagande. Lite fröken duktig hela tiden som tar på mig alldeles för mycket jämt.
  • Fredag kväll: Slutty-KM. Hade jag hunnit hem och byta om hade det säkert blivit någon kort klänning. Dricker alldeles för mycket och säger vadsom än poppar upp i huvudet. Raggar upp random person och är dryg. (Smög iväg på morgonen för jag inte orkade prata med honom.)
  • Lördag dag: Skabb-KM. Ett par extremt mjuka byxor, nerspillt linne och en lika fin tjocktröja på det. Bosätter mig i soffan med för mycket mat och Coca-Cola. (Lite samma idag.)
  • Lördag kväll: Dating-KM. Lite lik pluggversionen, men med lite mer slutty kläder. Artig och dricker en normal mängd vin. Pratar alldeles för mycket om Niffe.
Av Niffe & KM - 24 oktober 2010 15:11

En väldans trevlig kväll, satt bara och prata skit i sex timmar. Kom på att han är nog mycket mer moderat än vad jag någonsin kommer vara, även om han inte skulle erkänna det. Och det visar sig att jag läser samma böcker och gillar samma filmer som hans son. Roligt, förutom att han är 10år :P


Men det är något som är annorlunda. När jag träffar en kille så avgör jag ganska sanbbt vad jag tycker om honom. Blir kär lätt, annars dissar jag honom lika fort. Men med tvåbarnspappa... Jag vet inte! Har fortfarande inte bestämt vad jag tycker. Visst, jag är intresserad, han är snygg och intressant, men jag har inte kommit längre än så i huvudet. Bra eller dåligt? Whatever, det passar ihop med det jag förutsatte för mig själv, jag ska bara vara neutral och se vad som händer, inte leta fel och inte heller förivra mig. Funkar än så länge.


//KM

WTF

Av Niffe & KM - 23 oktober 2010 12:45

Jag blir så trött på mig själv! Det här är inte okej KM!  Jag måste växa upp, det går inte att hålla på så här. Har verkligen ingen självdiciplin! Skulle bara titta förbi hos några kompisar och bara äta lite. Slutade med att jag kom hem sju i morse och fortfarande känner mig full. Kan ända att det finns ett bitmärke också, fast jag sa "Dont leave any marks baby." Tog han visst som en utmaning... Crap! Hoppas tvåbarnspappan gillar slampiga tjejer med blåmärken. Ska nämligen träfga honom ikväll.


Det är så onödigt bara! När vi träffade det gänget tänkte jag att den killen är inte ens het, men han tror det. Senare satte vi oss och pratade med dem och jag raggade upp honom bara för att jag kunde. Onödigt... Haha och min kompis var alldeles för imponerad av honom "hans klocka kostar 100 000, vet du hur mycket cash han har?!" Eh okej. Fast hästenssängen var rätt skön ;o) Och så bodde han några hus ifrån P, har nog hittat Östermalms motsvarighet i götet. Men när jag skulle somna slog idiotin mig så jag ringde taxi och stack hem. Nog det enda intelligenta jag gjorde igår.


Javell, en liten nap på det?


//KM

Av Niffe & KM - 21 oktober 2010 17:23

Yeees! Dags att fixa en ny lista på Spotify med julsånger. Kan man köpa julgran snart eller? Verkligen älskar julen, den kan man inte få för mycket av. Det borde faktiskt vara jul fram till påska. Vem fastar nu förtiden? Förutom Turkarna då, men det rör ju inte dem i alla fall. Eller får jag inte fira jul fram till påsken på grund av ramadan? Typsikt!


Dagens visdomsord kom faktiskt från en proffessor: "De som följer modet har ingen smak." It's funny because it's true!


//KM

Av Niffe & KM - 21 oktober 2010 10:53

Jag messade till gamlingen, en bild på vår gemensamma kompis barn. Han skrev tillbaka och undrade hur det kommer sig att ungarna inte liknar honom ett dugg (kompisen är kines). What! Det tänkte jag inte ens på. Fast, hans pappa var ju lite ljus under ögonen. Kanske därför...


I alla fall så blev det en mess-konversation som slutade med att han tyckte att jag skulle leka av mig lite och sen skulle vi stadga oss i Barcelona. Okej. Det kliade i fingrarna att berätta för honom om mitt senaste ragg men jag lyckades låta bli. Det skulle ju innebära att han direkt ringer till min syster (för de är vänner) och så långt har jag liksom inte kommit än.


Men liksom, att stadga sig och bli hemmafru i Barca låter inte fel. Men det är som det är. Och som det är nu kommer jag förmodligen inte att bli hemmafru för Å har ingen egen firma som drar in kosing. Men det gör inget. Trots att Barca låter ab fab så nä, inte med gamlingen. Trots att han blivit skitsnygg.


/Niffe




Ovido - Quiz & Flashcards