me2

Alla inlägg under oktober 2010

Av Niffe & KM - 4 oktober 2010 17:35

Kollade mig i spegeln i morse och kom osökt att tänka på den här: Frida – Dunka Mig Gul & Blå Inte okej!


Men nu ska jag i alla fall inte åka till stan, och jag ska inte gå på Tranquilo, och jag ska inte dricka öl, för det är ju inte måndag efter en jävla skittenta.


//KM

Av Niffe & KM - 4 oktober 2010 08:53

Kanske snurrade jag till det lite för någon igår. Men jag tror i alla fall på att vara ärlig, även om det ibland blir lite obekvämt.


Jag har börjat lära känna en väldigt fin person, en grabb som jag träffat på ett totalt tokgalet sätt. Men det är mer vänskap för mig, den klassiska line:n : this is the beginning of a beautiful friendship, ploppar upp i huvudet på mig. Men vänskap är inte dumt. Att få en ny vän är guld värt.


//Niffe

Av Niffe & KM - 3 oktober 2010 20:49

En lugn och stillsam helg med mycket tentaplugg. Om det ändå vore så väl. Har haft det roligt och blivit kompis med en dörrvakt till. Det var den positiva delen. Sen har vi resten av helgen... Insåg, eller det visste jag, men blev påmind om att jag gillar P. Dammit! Orkar inte. Men han är snygg  och det var inget konstigt att hälsa på honom fast jag dissade honom rätt hårt sist vi hördes. Men det kommer inte vara något problem eftersom jag inte kommer visa mig på Tranquilo på ett tag.


:P Hittade ett litet one night stand där igår, som såklart var dörrvaktens kompis. Inga problem egentligen... Förrutom att det ser ut som jag blivit attakerad av en psykotisk rottweiler. Ångestnivån i morse var hög.


Men man ska väll tänka på det braiga istället. Hörde av jobbkillen från förra helgen, och han erbjöd mig en date som plåster på såren om det nu inte blev någon anställningsintervju. Och som Niffe påpekade, jag har ju faktiskt tagit stelkrampsspruta. Har även insett att jag är garanterat över one night stands. Är färdig med det, nu ska jag bara ligga seriöst.


//ÅM

Av Niffe & KM - 3 oktober 2010 11:27

Ni vet den där känslan när man är förväntansfull och illamående samtidigt. När fjärilarna fladdrar i magen så att man knappt vet vad man ska ta sig till. Då man hoppar till så fort man får ett sms och hur hjärtat klappar lite snabbare och hur man hoppas att det är från en speciell person. Den där känslan vill jag ha. Det var ett tag sen den gjorde sig påmind.


//Niffe

Av Niffe & KM - 1 oktober 2010 08:56

Nej jag menar inte arbetarsvett och öldoft utan en riktig god parfym. En väldoftande man är bland det bästa som finns. Eller hur KM?!   


Så detta är en uppmaning till alla män out there... Köp på er en manlig parfym så kommer damerna springa efter er. Precis som i reklamen. It works!


I alla fall så har en god parfym gjort att tre flickor sniffat på en kudde med kvarvarande parfym från en man som luktade eeextremt gott. Det var i Turkiet och i H:s säng. Han hade nog snubblat ner i den där sängen på ett oförklarligt vis och råkat snuggla in huvudet på kudden och därmed luktade kudden fantastiskt. Vi bråkade nästan om vems snifftur det var.


Det var bara det jag ville säga. Typ.


/Niffe 

Ovido - Quiz & Flashcards