me2

Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Niffe & KM - 16 mars 2011 18:02

Fast tvärt om... Kille som gillar killar då. För tydligen är jag en kille i en tjejs kropp. Transvestit då eller? Har lite nya klasskompisar nu som inte känner mig så väl, men killen i gänget slängde ur sig idag att jag är som en kille. Och en tjej sa "Eh, ja... Det lär hon ju ha hört förut." What the fuck! Ni vet ingenting om mig! Ingenting!


Detta är baserat på att jag kunde svara på vilka som spelade i Chamipions League förra veckan (och kollade matcherna). Vi hade även en lång diskussion om matcherna idag och vilka vi tror går vidare till semifinalerna sen. (Fatta coolt om Barca får spöa Real i CL-finalen också! Då borde man nästan vara i Spanien.) Sen skulle killen börja träna Thaiboxing igen, så jag undrade lite vart och när han tänkt sig. Varför undrade han. -Jo, men jag har tränat kampsport innan och är sugen att börja igen, men vet inte riktigt med vad. Droppen som fick bägaren att rinna över var när de pratade om att gå till casinot någon dag och jag utbrast: ååh, kan vi inte spela poker någon gång, var så länge sen sist jag körde nu!


Så då kom den: -Du är fan en kille, fast i en tjejs kropp!


//KM - BRB (be ready bitches!)

Av Niffe & KM - 16 mars 2011 15:44



Jag mailade mamma igår om ett nergånget hus vid kusten, köpa ihop och renovera? Fick tillbaka: Min lilla pia, gå och lägg dig nu istället. Natti natti. Och ska vi köpa något så ska det vara strandtomt. Så det så. Puss.

Och ja ba: Men mamma! Alla andra får ju ett hus att renovera upp. Du är så orättvis och fattar ju ingenting! (Stampa nerför trappan till rummet och slänger igenom dörren så hårt att tavlorna hoppar till och fönstren skakar)...... Typ. Fast inte alls så. Mer okejdå, jag letar efter något annat. Men i alla fall. Hon fattar ju ingenting.


Nääää, mina vänner. Jag är dötrött. Dags att gå hem tror jag. En halvtimme tidigare iofs men så får det vara. Jag pallar inte mer. Jobbar en stund extra imorgon istället.


//Niffe



Ovido - Quiz & Flashcards