me2

Alla inlägg den 10 juli 2010

Av Niffe & KM - 10 juli 2010 15:48

Vaknade i morse med ett jätteont knä. Tänkte att jag sovit konstigt. Sen kom minnena tillbaka... Brännboll och vinkväll med jobbet. Vem kunde ana att jag var i så dålig form? Sjukligt jobbig plan de hade mätt ut. Men jag var inte ensam i alla fall och långt ifrån sämst. (Och ont i knäet beror på att jag egentligen inte kan springa utan knäskydd, men det tänkte jag ju inte på då. Så ingen vurpa eller något annat som är ganska vanligt för KM.)


Sen bar det vidare av mot drinkarna. Jag kom direkt från jobbet så var inte särskilt piffad, men det var ju några andra. "Du får tänka på att det här är en av de få gångerna på året som vissa av oss går ut utan man och barn." Kul... Alla var riktigt dragna så de frånskilda tanterna raggade lammkött och vräkte ur sig kommentarer. Lammköttet skarpade upp sig själva på long-board och vräkte ur sig kommentarer. "Ta den i munnen och gurgla runt lite." (Om en flaska vitt, vad trodde du?) 


De försökte lura i en tant att äta öronproppar genom att säga att det var mintsmarrisar. Och den heta 40-åringen är tydligen pingstvän, men kör alltid "fullt ös medvetslös". KM tog sitt förnuft till fånga och åkte hem vid ett. Inga skandaler från min sida, och jag har inte tappat respekten för alla på kontoret. Ännu.


//KM


 

Mintsmarrissarna

Ovido - Quiz & Flashcards