me2

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Niffe & KM - 11 juli 2010 21:06

Niffes helg har inte sett ut som KMs. Nej, jag har jobbat med söta små barn och haft det trevligt trots jobb.


Efter jobbet for jag ut på landet till syster. Nu är jag nyss hemkommen därifrån där jag har legat på en luftmadrass i poolen med en Smirnoff Ice i handen. Syskonbarnen plaskade lite vid sidan om men jag hittade en lugn kant där jag låg och gottade mig. Efter lite grillning och jordgubbar och några drinkar till så fick jag skjuts hem. Nu är det ett öga på fotbollen och ett på msn där KM och jag planerar Turkiettripp i slutet på augusti. Efter katastrofresan till Barca måste vi planera noggrant..


//Niffe

Av Niffe & KM - 11 juli 2010 17:06

En helt vanlig söndag med andra ord. Har sån störd otur nu, fattar det inte riktigt. Skadade tån och mobilen försvann igår. Jag blev garranterat dumpad av P och han är visst mer stalker än mig. (Vi möttes ute och så sa han att jag visst varit på det stället några gånger nu, och undrade om det var nya favoritbaren. Undrade hur han vet det eftersom han inte varit där när jag varit där innan.) Så hur löser KM detta då? Hon raggar upp en kopia av P som var canadensare och ganska så het. Lite mer gentleman än P och vill hjälpa mig med mina mobilbekymmer och se till så jag kommer hem ordentligt. Nog gjorde jag det alltid...


Fast P var dryg och ganska otrevlig igår så är det honom jag tänker på idag... Inte den stackars fransktalande mannen. Så nu sitter jag här med min ångest, och jag har ingen att se fotbollen med heller eftersom jag är isolerad från omvärlden. Vad gjorde människorna innan mobiltelefonen?


//KM

Ovido - Quiz & Flashcards