me2

Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Niffe & KM - 13 juli 2010 19:34

Vaknade tidigt och slängde på mig en sommarklänning och hoppade på cykeln till kondiset. Konditorn är en gammal vän till oss och hälsade mig med kommentaren "God morgon Ronja!"... Jag tror hon syftade på den långa mörka hårmanen som stod åt alla håll och kanter. I alla fall så blev det frallköp.


Väl hemma fixades det frukost till hela familjen och sedan var det solning som gällde. I eftermiddags bjöds det på vattenkrig med mina syskon och nu har vi lagat god mat och ätit tillsammans med vänner från Stockholm.


Dagens ord är alltså sommarlov, inte semester utan en solklar sommarlovsdag med betyg MVG!!


//Niffe

Av Niffe & KM - 13 juli 2010 19:13

Något geni hade grävt av kblarna vid jobbet idag så internet och telefonerna låg nere. I stort sett hela kontoret blev ledigt och gick hem efter lunch. Men såklart kan KM och en kollega fortfarande jobba i attestsystemet så ingen fika för oss.


Men fick ett glassogram från mitt förra jobb för att jag sa upp mig (ska man ta det som en komplimang för att man gjort ett bra jobb?). Och så fick jag nytt SIM-kort till telefonen idag så jag är kontaktbar igen. Man får vara glad för det lilla.


//KM

Ovido - Quiz & Flashcards