me2

Alla inlägg under mars 2011

Av Niffe & KM - 19 mars 2011 14:23

(Citerat Sunes sommar) Var på bio igår, kom hem nykter och la mig innan tolv. En fredag! Mycket imponerad av mig själv...  Hur skulle jag kunna slå detta? Jo, vaknade utan väckarklocka idag, åt frukost på en solig balkong. Därefter pluggade jag lite och har nu kommit tillbaka från en löprunda. Eller typ, var en jobbig slinga mest uppförsbackar och snö så blev lite halv jogging. Men bättre än inget i alla fall! Så nu ska jag belöna mig själv med en riktig utekväll och miss Babysnatcher ska fixa ragg åt mig har hon bestämt.


Var kommer inspirationen ifrån? Jo från filmen vi såg igår, The fighter. Shit vad sugen man blev på att träna när man såg den. Mycket bra film, vår generations Rocky, fast bättre! Mark Wahlberg, Christian Bale och en riktig händelse.


Så Niffe, i andan av det här... I dare you! 5kg tills midsommar, vad tycker du? Ska vi köra?


//KM

Av Niffe & KM - 18 mars 2011 08:55

Nyss på jobbet, en av mina äldre kollegor kommer in i kontorlandskapet där jag, hon och en annan äldre kollega sitter och hon utbrister:


- Hördu, du som är lite yngre, har du hört talas om anusblekning?!!


Min andra äldre kollega börja fnissa och menar att vad är det??? Och jag ba: Mmm. Och hon menade att de pratade om det på Rix. Min andra kollega börja fnissa än mer och får skrattande fram att ja nu minsann vet hon vad ordet blekfis innebär.


Hahahahahahahaha! Jag döööööööööööööööör!!!


//Niffe

Av Niffe & KM - 17 mars 2011 20:58

Ha dålig humor alltså... Nää, jag tror inte det. Inte just nu. Går en radioreklam nu om den lilla Grisnallen i Pumpernickelskogen. Hahahah! Do I need to say more? Drog hela reklamen för mina klasskompisar, de tycker jag är dum i huvudet. Jåbbitt!


Sen var vi i affären och handlade lite motivation och jag kom på att jag behövde batterier till min mus. Ooops! Datormusen that is... Men det kanske inte framkom helt.


Den produktiva eftermiddagen slutade med att jag förklarade att om man hånglar med någon är deras saliv kvar i munnen ex antal veckor senare. Då sa min uppsatspartner: Så min pojkvän är kvar i mig? Eeeh, nä, hoppas inte det!


//KM

Av Niffe & KM - 17 mars 2011 15:30

Objektifierar vi gose-kossor? Är det här helt okej egentligen? Kanske borde vi skämmas KM?...


  


//Niffe

Av Niffe & KM - 16 mars 2011 18:02

Fast tvärt om... Kille som gillar killar då. För tydligen är jag en kille i en tjejs kropp. Transvestit då eller? Har lite nya klasskompisar nu som inte känner mig så väl, men killen i gänget slängde ur sig idag att jag är som en kille. Och en tjej sa "Eh, ja... Det lär hon ju ha hört förut." What the fuck! Ni vet ingenting om mig! Ingenting!


Detta är baserat på att jag kunde svara på vilka som spelade i Chamipions League förra veckan (och kollade matcherna). Vi hade även en lång diskussion om matcherna idag och vilka vi tror går vidare till semifinalerna sen. (Fatta coolt om Barca får spöa Real i CL-finalen också! Då borde man nästan vara i Spanien.) Sen skulle killen börja träna Thaiboxing igen, så jag undrade lite vart och när han tänkt sig. Varför undrade han. -Jo, men jag har tränat kampsport innan och är sugen att börja igen, men vet inte riktigt med vad. Droppen som fick bägaren att rinna över var när de pratade om att gå till casinot någon dag och jag utbrast: ååh, kan vi inte spela poker någon gång, var så länge sen sist jag körde nu!


Så då kom den: -Du är fan en kille, fast i en tjejs kropp!


//KM - BRB (be ready bitches!)

Av Niffe & KM - 16 mars 2011 15:44



Jag mailade mamma igår om ett nergånget hus vid kusten, köpa ihop och renovera? Fick tillbaka: Min lilla pia, gå och lägg dig nu istället. Natti natti. Och ska vi köpa något så ska det vara strandtomt. Så det så. Puss.

Och ja ba: Men mamma! Alla andra får ju ett hus att renovera upp. Du är så orättvis och fattar ju ingenting! (Stampa nerför trappan till rummet och slänger igenom dörren så hårt att tavlorna hoppar till och fönstren skakar)...... Typ. Fast inte alls så. Mer okejdå, jag letar efter något annat. Men i alla fall. Hon fattar ju ingenting.


Nääää, mina vänner. Jag är dötrött. Dags att gå hem tror jag. En halvtimme tidigare iofs men så får det vara. Jag pallar inte mer. Jobbar en stund extra imorgon istället.


//Niffe



Av Niffe & KM - 15 mars 2011 17:47

Och inte vilka drömmar som helst, utan sexdrömmar! Efter en väldigt konstig en i natt, så kom jag att tänka på en kompis konstiga sexdröm. Han var så upprörd en morgon, för han brukade bara drömma tre sexdrömmar om året, och han tyckte att han hade slösat den här på allt för konstiga grejjer. Håller med honom, att drömma om Pingu är inte normalt från början, att ha sexdrömmar om Pingu är absolut inte okej   


Diskussionen handlade om Pingu var en tjej eller kille. För om det var en kille så hade han blivit våldtagen, om det var en tjej hade hon inte blivit det. Tyckte att min kompis hade lite störda preferenser och han borde fundera över sin kvinnosyn. Men det var en rolig dröm ändå, men synd om Pingu, för vi tyckte alla att det var en kille. För han har väll en lillasyster också liksom? Och man vet vem mamman och pappan är. Hur? Minns inte att det fanns någon berättarröst och de pep ju bara när de pratade.


Meeek mek //KM

Av Niffe & KM - 15 mars 2011 14:56

I förgår kväll var tjejen och jag ute och gick. Några snorungar stod utanför affären och när vi gick förbi så ropade de lesbians efter oss. Å jag ba: ja?... Ungefär som om jag skulle ropat ungdomar-utan-framtid efter dem. Jag menar, det är ju sant. Är det vad dagens ungdom kan få fram i form av glåpord? Då är jag orolig. Inte ens en svordom liksom. Hah. Ja jäklar. Lite roligt faktiskt.


//Niffe

Ovido - Quiz & Flashcards